Janien

Docente, choreografe, eigenaresse.

 

"Take my hand, i'll teach you to dance".

 

Dansen is haar passie, haar leven. En dat wil ze delen!

 

Na haar dansopleiding is ze ruim 20 jaar dansdocente geweest bij OKK Nijverdal, GV Omhoog Wierden en DV Intense in Wierden en  per 1 september 2017 ging ze haar droom achterna.

Op 1 september 2017 opende Dance Studio Janien aan de Handelsweg 10 te Wierden.

 

 Op deze manier hoopt ze kinderen en volwassenen meer te kunnen bieden en inspireren.

"Aandacht is het mooiste wat je iemand kan geven". Meer trainingsuren, kleinere groepen waardoor er kwalitatief nog betere lessen kunnen worden gegeven. Meer lessen, peuterdans, kleuterdans, kidsdance, specialdance, jazzdans, modern, theater en musicaldance. Ook is er ruimte voor extra techniektrainingen, selecties en showgroepen. 

 

Janien zal zowel recreatieve- als wedstrijdteams trainen. Een aantal van haar teams dansen landelijk op het hoogste niveau en zijn al meerdere keren Nederlands Kampioen geworden. Ook het Wereld Kampioenschap is geen onbekend terrein voor de dames. 

Zo zijn ze in Oslo, Frankfurt, Praag en St. Petersburg (goud en zilver gewonnen) geweest om Nederland te vertegenwoordigen. Tevens heeft Janien met haar teams al 10 keer de sportprijs van de gemeente Wierden en 15 keer de dance 2 impress award van de KNGU gewonnen.

Maar als iemand dankzij dans en DSJ meer zelfvertrouwen krijgt en zichzelf durft te zijn, dan is dat is de allermooiste winst wat er te behalen valt!

 

Inspiration, education, motivation is waar ze voor wil staan. Elkaar inspireren, van elkaar leren en elkaar motiveren. Het is een vicieuze cirkel. We hebben elkaar nodig om de cirkel niet te doorbreken. Alleen samen kunnen we groeien tot iets heel moois.

 

"Let's make friends and never forget you love to dance".

Fleur

Docente, choreografe

 

“Don’t try to dance better than anyone else, try to dance better than yourself.”

 

Ik dans omdat er geen fijner gevoel is in de wereld, dan dansen op een stuk muziek en de wereld om je heen te laten verdwijnen….

Dit gevoel wil ik overbrengen op de kinderen, ik wil iedereen leren hoe je je gevoel mee kunt nemen in het dansen, van heel zielig tot heel vrolijk.

Dat je van je fouten kunt leren, en het allerbelangrijkste vind ik dat iedereen moet kunnen genieten. 

 

“Why walk, when you can dance?”

 

Ik dans nu in de A-selectie 20 jaar en ouder.

Voor mij is dansen mijn passie. Ik kan niet zonder. Ik doe daarom een dansopleiding in Zwolle en wil het liefst mijn hele leven dansen.

 

                                                                                       “Dance isn’t just dance, it’s magical”

Anne

Docente, choreografe.

 

Dansen betekent voor mij expressie, samen zijn, lachen en mijn hoofd leegmaken, GENIETEN!

 

Anne is dansdocente en choreografe. Anne danst al van jongs af aan. "Dansen is mijn passie, ik kan er mijn gevoel helemaal in kwijt". Anne heeft jaren in verschillende selecties gedanst. Tegenwoordig danst ze nog altijd even enthousiast en fanatiek in de A-selectie 20+.

Anne geeft ook verschillende danslessen. "Ik zie zoveel uitdagingen in het maken van een mooie choreografie. Ik daag meiden graag uit om te blijven groeien en voor 100% te gaan". Anne blijft het liefst haar hele leven dansen. "Ik heb de ambitie om beter te worden, om mezelf en anderen te verrassen".

 

 

 

Marloes

Docente, choreografe.

 

"Life is the dancer and you are the dance".

 

"Ik dans omdat het mij een gevoel geeft van vrijheid. Tijdens het dansen kan ik me volledig laten gaan en alles om mij heen voor even vergeten".

 

Marloes is dansdocente en choreografe. Marloes danst al van jongs af aan en geeft al meerdere jaren les. Ze heeft jarenlang in verschillende selecties gedanst en danst nu met veel passie en fanatisme in de A selectie 20 jaar en ouder.

“Toen de kans er voor mij kwam om mijn passie voor dansen over te brengen op anderen heb ik die met beide handen aangegrepen, en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ik vind het heerlijk om anderen te zien stralen van geluk tijdens het dansen en het voelt dan ook als een eer dat ik daar een onderdeel van mag zijn.” 

 

 

 

Pien

Docente, choreografe.

 

Pien is dansdocente en choreografe. Sinds haar 8e al fanatiek danseres.

"Ik zou mij een leven zonder dansen niet kunnen voorstellen. Het dansen heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen deelnemen aan een sport. Hechte vriendschappen voor het leven, mijn passie uitoefenen, onvergetelijke ervaringen en ontzettend veel gezelligheid tijdens de trainingen".

Sinds haar jongere jaren heeft Pien al in verschillende selecties gedanst. 

 

"Ik geniet ontzettend van het contact met kinderen en ben daarom ook de opleiding tot dansdocente gaan volgen een aantal jaar geleden. Wat is het mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan het voor kinderen plezier hebben in hun sport."

 

Pien werkt in de jeugdzorg en heeft een achtergrond als verpleegkundige. Naar aanleiding hiervan is ze in 2017 gestart met Specialdance.

Zie DSJ News voor meer informatie.

Wie weet tot gauw bij Dance Studio Janien.

Lisette

Docente, choreografe

 

Dancing is not just sports, it's a way of life. It's a family you share your passion with.

 

Lisette danst sinds haar 11e in de selectie bij Janien. Met dansen kan ze haar hoofd leeg maken, ze kan haar gevoel erin kwijt en naast het dagelijks leven fungeert het als een mega grote uitlaatklep voor haar.

Kortom: een leven zonder dansen is voor haar geen optie. Het gevoel wat ze ervaart tijdens dansen is niet in woorden uit te drukken. Kom het zelf ervaren! ze deelt graag haar passie met je."

 

 

 

Marieke

Docente, choreografe

 

Op mijn zevende ben ik begonnen met dansen en ben hiermee nooit meer gestopt. Inmiddels geef ik ruim tien jaar danslessen aan groepen in alle leeftijden. 

Van peuters tot damesgroepen en alles daar tussenin. 

Sinds dit seizoen geef ik, met veel plezier, les aan verschillende kindergroepen bij Dance Studio Janien. Ik vind het fantastisch om groepen en dansers technisch en persoonlijk te zien groeien. Persoonlijke aandacht en het leuk hebben met elkaar spelen daarin de hoofdrol. 

Mijn les is pas geslaagd wanneer ik iedere danser heb zien stralen! Naast mijn passie voor dans werk ik als leerkracht op een basisschool in Enschede.

Babet

Docente, choreografe

 

Ik ben Babet de Jong en ik ben docente en danseres bij Dance Studio Janien. 

 Dansen doe ik al sinds ik jong ben en ik dans al vele jaren met veel plezier in de selectie, op dit moment dans ik in de A-selectie 20 jaar en ouder. 

Naast dat ik zelf dans, geef ik ook les aan verschillende recreatieve groepen. 

Ik hou van dansen, als ik dans vergeet ik even alles om mij heen en geniet ik van het moment. Dansen is voor mij een uitlaatklep en heeft mij heel veel gebracht. 

Dansen is voor mij gezelligheid, ervaringen opdoen, maar dansen is vooral mijn passie en ik vind het fantastisch om mijn passie te mogen delen met anderen.

Zita

Docente, choreografe

 

What I love most about DSJ, is who I share it with. 

 

Zita, dansdocent, danseres  en assistent bij selectiegroepen. Momenteel geef ik les aan verschillende groepen binnen de dansstudio, jonge groepen vanaf groep 5 maar ook aan wat oudere meisjes tot 15 jaar. Het leuke is dat ik bij elke groep weer op verschillende niveaus training kan geven en choreo's kan maken. Al die lachende gezichten als eindelijk iets lukt waar ze al een tijdje op oefenen, is natuurlijk waar ik het voor doe! 

 

Ik dans al vanaf mijn 2,5 jaar, op dit moment dans ik in de selectie A 20 jaar e/o, en dans in het Demo team 18+.

 

Eva

Docente, choreografe

Docentes DSJ

team DSJ:

Assistentes

 

Het docententeam wordt aangevuld en versterkt door een groep enthousiaste assistentes. Ze staan vol passie en energie klaar om de docentes te ondersteunen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petra

 

Ik ben Petra Martinez, dans al zo’n 20 jaar bij Janien in de damesgroep. 

Ik assisteer al jaren bij jonge selectiegroepen.

Daarnaast ben ik al heel veel jaren actief binnen de Activiteiten Commissie. 

Beide doe ik met heel veel plezier, helpen bij een selectie om een mooie dans neer te zetten voor de wedstrijden, maar ook het organiseren van activiteiten binnen DSJ is iets waar ik veel energie van krijg.

Al die stralende gezichtjes van de kinderen tijdens een activiteit, heerlijk. 

 

Sinds een aantal jaren heb ik ook de ledenadministratie onder mijn hoede en help ik Janien met alle andere dingen die te doen zijn bij de dansstudio. 

 

Voor vragen en/of wijzigingen over de contributie kunt u mailen naar: ac@dancestudiojanien.nl

Aukje

Fysiotherapeut

 

Ik ben Aukje van Elk en ik ga de verzorging van de dansers en danseressen op me nemen.

 

Sinds 2000 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Ik heb daarna nog 3 jaar in de Verenigde Staten als personal trainer gewerkt en terug in Nederland heb ik me gespecialiseerd in oedeem-fysiotherapie.

 

Vanaf oktober 2016 ben ik samen met Hildegard Nijhuis eigenaar van fysiotherapie Breshamer geworden. Naast onszelf is ook Marjolein Mesman bij ons in dienst. Zij zal voor mij invallen als ik zelf verhinderd ben.

 

 

Het is de bedoeling dat ik 1x per maand een inloopspreekuur hou in de dansstudio (Of vaker als blijkt dat daar vraag naar is). De dansers kunnen dan bij mij komen voor korte vragen, tips, adviezen of  taping. Als blijkt dat er een hele behandeling nodig is, dan wordt die in de praktijk gegeven. Ik zal iedere 1e maandag van de maand tussen 17.45 en 18.45 aanwezig zijn. Ook zal ik meegaan naar de wedstrijden. Als je niet kan wachten, tot de 1e maandag van de maand, dan kan je me mailen: aukje@fysiobreshamer.nl en dan maken we eerder een afspraak.

 

Kijk voor meer informatie op www.fysiobreshamer.nl

 

 

 

Caroline

Visagiste, make-up artist

 

Caroline is onze eigen schoonheidsspecialiste en make-up artist.

Ze bedenkt de mooiste creaties en gaat altijd met ons mee op pad.

 

Caroline danst zelf ook al jaren bij de damesjazz. 

Heeft u een vraag over make-up, schmink of verzorging, vraag het Caroline!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edo

Licht en geluid

 

Edo is onze technische man. 

Hij zorgt ervoor dat het licht en geluid in de studio's in orde is. 

 

Edo danst zelf ook al jaren en is vaak te vinden in de dansstudio. 

Martine

Fotografie

Activiteiten commissie

 

De AC zal zich bezighouden met de activiteiten. 

Denk hierbij aan workshops, shows, maar ook bijv. 5 december.

Hou de website goed in de gaten, er komen allerlei leuke activiteiten aan!